Åre Ridklubb partner

Åre Ridklubb arbetar för att så många ridintresserade barn och ungdomar som möjligt ska ha råd att rida på ridskolan. Våra elever ska kunna utvecklas och ha kul genom hästar och ridsport och vi jobbar för högsta kvalitet i verksamhetens alla delar.

Ditt stöd är viktigt, litet som stort, från företag eller privatperson, allt är välkommet.

Under de olika rubrikerna till vänster hittar du olika partnerserbjudande samt en liten vägledning för hur du blir partner till Åre Ridklubb.

För dig som enkelt vill bidra med valfritt belopp (över 200:-) har vi infört Åre Ridklubbs vänner – som tack för ditt bidrag får du även en snygg dekal som visar att du är en av våra viktiga vänner som tror på oss och stöttar vår verksamhet!

Tack för ditt stöd!