HOPPTRÄNING FÖR ULF JOHANSSON 29-30 JAN – INSTÄLLT

Tyvärr har Ulf fått förhinder så vi måste ställa in kursen den 29-30 dec, men vi siktar på nytt tillfälle v8, då fre+lör. Anmälan via hemsidan.

Ulf är auktoriserad A-tränare i fälttävlan och har mångårig erfarenhet av kurs och träningsverksamhet. Ulf har under flera år tillhört landslaget i fälttävlan och har bl a ridit VM, vunnit SM och NM samt flera placeringar i internationell tävlingar. Ulf har haft flera coach uppdrag på landslagsnivå, det senaste var som coach åt Irlands Young riders lag på EM i Pardubiche-06. Han arbetade som headcoach för dem fram till och med EM i Blair Castle-07.

Den 29-30 jan så kommer Ulf att hålla en tvådagars kurs för dig med egen häst på Åre ridklubb följande tider:

29 januari eftermiddag, 30 jan förmiddag

Max 5 ekipage/grupp

Anmälda ekipage fördelas på 2-3 grupper

Anläggningshyra 50:-/dag/ ekipage tillkommer för de som inte har anläggningskort.

Pris för 2 dagars hoppkurs 1200:-

Anmälan till via Hoppträning Ulf Johansson – Åre Ridklubb (areridklubb.se)