Bokning Ridbanan

För användning av ridbanan krävs medlemskap i Åre Ridklubb och att man betalt ridbaneavgift. De tider den inte är bokad är det fri ridning som gäller. Ridbanan är delad i en större A och en mindre B del.

Ridskolans verksamhet har företräde för bokning och lektionsridning pågår normalt kvällstid men vissa tider (markerade med lugn ridning i schemat) går det bra att använda den lilla delen även när lektioner pågår.

Schemat hittar ni här.
Finns en flik per vecka, så se till att ni tittar på rätt vecka.

Vill man ha banan för sig själv eller använda den för tex hoppning krävs att den bokas.
Då får man kontakta, Camilla eller Andreas
Bokning av hel plan 50:-/h om du redan betalt ridbaneavgift, 150:-/h extern/ej betald ridbaneavgift.

Syfte med bokning ska uppges för att möjliggöra sökning av aktivitetsstöd.
Det tillkommer ingen extra kostnad att boka hela ridplan om man bokat privatlektion för ÅRK´s tränare/ridlärare. (Räknas som bokad av ridskolan).
Som vanligt gäller tidigare rutiner att plocka ordning, städa efter sig samt släcka ljuset? Hoppas att alla njuter att vår nya stora ridbana!

Medlemsavgift 2019:

• 375 kr för senior
  • 250 kr för junior (upp t.o.m. det år ungdomarna fyller 19 år)
  • 200 kr för barn (upp t.o.m. det år barnen fyller 9 år)

Ridbaneavgifter 2019

Senior 950 kr/år

750 kr/halvår

350 kr/månad

Ungdom 550 kr/år  (upp t.o.m. det år ungdom fyller 19 år)

400 kr/halvår

250 kr/månad

Barn 400 kr/år (upp t o m det år barnet fyller 9 år)

Familj 1 400 kr/år

Per häst*

1 900 kr/år

1 400 kr/halvår

600 kr/månad

Ett tillfälle** (en timme)

50 kr/h för medlem

75 kr/h för icke medlem

* Om det är många som rider samma häst på ridbanan så är det här alternativet att föredra.

** Gäller endast för enstaka tillfällen

För att nyttja ridbanan på Åre Hästsportarena ska du vara medlem i Åre Ridklubb– se medlemsavgifter ovan.