PÅSK PÅ ÅRE RIDKLUBB

Påsklovsaktiviteter på Åre Ridklubb vecka 16

För medlemmar i Åre Ridklubb och medlem kan alla bli! (se under fliken medlem)

Vid anmälan behöver vi få in namn, personnummer och telefonnummer. Anmälan öppen och skickas till info@areridklubb.se

Måndag kl 9.30-12.30: Mulleläger- för dig från 6 år. Vi pysslar om och lär oss om hästarna, rider ett pass och fikar tillsammans. Vuxna får stanna hemma.
Max 6 st, kostnad 550 kr.
Tisdag kl 13-17: Intensivkurs- för dig som behärskar alla gångarter och vill träna extra. Vi rider ett pass dressyr och ett pass hoppning samt fikar och har teori. En riktig intensivkurs!
Max 8 st, kostnad 700 kr.
Onsdag kl 11.30 och 12.15: Privatlektion- för dig som vill träna extra på något speciellt eller bara få en stund för dig själv.
Max 2 st/tid, kostnad 350 kr/person. FULLBOKAT
All anmälan görs till info@areridklubb.se där du anger vilken aktivitet, namn och personnummer på den du anmäler samt telefonnummer vi kan kontakta er på.
Väl mött!