Boka ponnyridning

Ponnyridning på söndagar på Åre Ridklubb. Välkommen med din bokning. För frågor info@areridklubb.se

Ponnyridning på söndagar

Ponnyridning på ridskolan

Ponnyridning på Åre Hästsportarena

PONNYRIDNINGEN STARTAR VECKA 10 OBS SÖNDAGAR

Ponnyridning på Åre Hästsportarena är söndagar v10, v12, v14, v16, v17, v18, v20, v22, v23,

Det är 30 minuters lärarlett ridpass för barn och nybörjare som vill prova på att rida. Vi har ingen åldersgräns nedåt men barnet skall kunna sitta själv på hästen och en förälder behöver vara med för att leda hästen. Hjälm och skyddsväst finns att låna på plats. Om du rider med vantar, välj fingervantar för att kunna hålla tyglarna rätt. Lämpliga skor är stövlar med liten klack. Tex gummistövlar brukar gå bra.

Under de fristående lektionerna är det max fem elever i varje grupp. Första gruppen startar kl 10.00. (med reservation för ändringar) Du som rider i första gruppen och vill vara med och göra i ordning ponnyerna innan ridpasset börjar får gärna komma till stallet redan 9.30. Ni andra bör vara på plats senast 15 minuter innan ridpasset börjar.

Du anmäler dig från gång till gång här på hemsidan. Skulle ni få förhinder, går det bra att avboka er plats fram till kl 18.00 på fredagskvällen innan. Anmälan är bindande och ej avbokad plats debiteras.  Vi vill vara tydliga med att vid sena avbokningar blir det ingen inkomst för klubben tex vid sjukdom. Alla inkomster är viktiga och vi önskar då insättning för den avbokade tiden om vi inte lyckas fylla platsen. De fristående lektionerna är mycket populära. Är det fullbokat går det bra att ställa sig i kö på reservplats, som kan bli aktuellt vid återbud. Maila då till info@areridklubb.se och ange barnets namn, ålder och ett telefonnummer som vi kan nå er på.

120 kr/ridpass
Ni betalar på plats – kontant betalning eller Swish 1231615137.

Vi ser fram emot att träffa er. Välkomna!