Boka ponnyridning

Ponnyridning på lördagar på Åre Ridklubb. Välkommen med din bokning. För frågor info@areridklubb.se

Ponnyridning på lördagar

Ponnyridning på ridskolan

v.47 är sista ponnyridningen innan det blir  lite uppehåll.

Varmt välkomna till  ponnyridning på ridskolan!

På lördagar anordnar vi fristående lektioner på ridskolan. Det är 30 minuters lärarlett ridpass för barn och nybörjare som vill prova på att rida. Vi har ingen åldersgräns nedåt men barnet skall kunna sitta själv på hästen och en förälder behöver vara med för att leda hästen. Hjälm och skyddsväst finns att låna på plats. Om du rider med vantar, välj fingervantar för att kunna hålla tyglarna rätt. Lämpliga skor är stövlar med liten klack. Tex gummistövlar brukar gå bra.

Under de fristående lektionerna är det max fem elever i varje grupp. Första gruppen startar kl 10.00. (med reservation för ändringar) Du som rider i första gruppen och vill vara med och göra iordning ponnyerna innan ridpasset börjar får gärna komma till stallet redan 9.30. Ni andra bör vara på plats senast 15 minuter innan ridpasset börjar.

Du anmäler dig från gång till gång här på hemsidan. Skulle ni få förhinder, går det bra att avboka er plats fram till kl 18.00 på fredagskvällen innan. Anmälan är bindande och ej avbokad plats debiteras. För ändringar efter det – ring numret ni fick vid bokning. Vi vill vara tydliga med att vid sena avbokningar blir det ingen inkomst för klubben tex vid sjukdom. Alla inkomster är viktiga och vi önskar då insättning för den avbokade tiden om vi inte lyckas fylla platsen. De fristående lektionerna är mycket populära. Är det fullbokat går det bra att ställa sig i kö på reservplats, som kan bli aktuellt vid återbud. Maila då till info@areridklubb.se och ange barnets namn, ålder och ett telefonnummer som vi kan nå er på.

100 kr/ridpass
Ni betalar på plats – kontant betalning eller Swish 1231615137.

Bli medlem
Att vara medlem kostar 200 kr för barn upp tom 9 år. Medlemsavgiften kan betalas på plats, eller på bankgiro 344-2381.

Vi ser fram emot att träffa er. Välkomna!