SHOWGRUPP MED AVSLUTANDE FÖRESTÄLLNING

SHOWGRUPP

Det här är för dig som vill vara med från början och sätta ihop en show från grunden.

Dvs allt från planering, miljöträning för hästar, klassisk ridning, hur vi tränar hästar inför nya moment mm.  Allt de kommer övas och sedan mynna ut i en show.  Det finns stort utrymme för olika intressen i en show, du kanske vill sjunga, dansa, spela teater, rida så klart, men också allt som sker bakom och runt scenen.

För alla som är födda 2009 och äldre.

Showdatum: 8 Juni kommer den här gruppen att framföra en vårshow på Åre hästsportarena.

Förkunskaper: Du behöver ha tidigare hästerfarenhet, men deltagandet i showen planeras utifrån din rid/hästkunskap individuellt.

Det finns 20 platser.

När: Tisdagar kl. 17.30-18.15.

Start: v.14-v.23, 10 tillfällen.

Träning två halvdagar följande lördagar ingår: 30/5, 1/6. Fyra timmar per tillfälle.

Showdagen 8 juni, sker genrep på fm och showen på em.

Kostnad: 500kr + medlemsavgift i Åre ridklubb för 2019.

Anmälan/frågor till: info@arerdiklubb.se, 072-2430835

Sker i samarbete med Sisu idrottsutbildarna och avgiften är subventionerad med idrottslyftspengar.