Tävlingar på gång

13 JUNI KLUBBTÄVLING MED KLUBBMÄSTERSKAP I DRESSYR

Välkomna till Åre Ridklubbs klubbtävling i dressyr med klubbmästerskap. Den är öppen för medlemmar i Åre Ridklubb. Vid stort antal starter kommer dagen delas in för ridskoleekipage på förmiddagen och privata ekipage på eftermiddagen. Anmälan öppnar 1 juni.

I ryttarmeddelande kommer information om förhållningssätt pga rådande smittorisk på tävlingsdagen.

Tävlingsklasser:

Lätt D:1 2011

Lätt C:1 2015

Lätt B:1 2019

Lätt A:1 2017

Program finns att hämta på nedan länk. Du får kopiera och klistra in i din webbläsare.

Ridskoleelever är välkomna att anmäla sig till en klass med ridskolehäst. Innan anmälan sker så prata med din ridlärare om vilken klass som är lämplig. I anmälan väljer du även tre hästar du vill rida. Dessa fördelas ut så jämnt som möjligt. Alla som anmäler sig ska ha en medföljande målsman.

Den som rider privathäst kan rida max två klasser per ekipage. Vid frågor angående tävlingsdagen ta kontakt med
Anna Jonell 070-744 47 44.

Ridskoleekipage 180 kronor/klass, anmälan mailas till: info@areridklubb.se , begränsat antal starter.
Privatryttare 120 kronor/klass, anmälan på lista i stallet eller via sms till Anna Jonell 070-744 47 44 senast tisdag 9 juni kl 12.00.

Anmälan öppnar måndag 1 juni . Sista anmälningsdag  måndag 8 juni för ridskoleekipage , efteranmälning i mån av plats. Ange
namn, födelseår, program samt häst/hästar i anmälan.

Klubbmästerskapet rids i klass LC:1 2015 för ridskoleryttare, samt i LB:1 2019 för privatryttare. För att få tävla i
klubbmästerskapet måste du vara medlem i Åre Ridklubb samt inte löst tävlingslicens för någon annan ridklubb.

18 JUNI PAY &JUMP

Välkomna till Åre Ridklubbs Pay and Jump. Den är öppen för medlemmar i Åre Ridklubb. Aktiviteten är öppen för
ridskoleekipage på förmiddagen och privata ekipage på eftermiddagen.

jämnt som möjligt. På höjden 20 cm får den som vill ha med en förälder som leder. Alla som anmäler sig ska ha en
medföljande målsman.

Klasser ridskoleelever:

20 cm (blåbärsklassen)

40 cm (lingonklassen)

60 cm (hjortronklassen)

Den som rider privathäst kan rida flera klasser och skriver på lista i stallet. Vid frågor angående tävlingsdagen ta kontakt med Anna Jonell 070-744 47 44

Startavgift: Ridskoleekipage 180 kr/klass
Privatryttare 120 kr/klass
Begränsat antal deltagare, ridskoleekipage anmäler sig till info@areridklubb.se, senast den 15/6.
Privatekipage anmäler sig på lista i stallet där ni också anmäler vilken höjd ni vill hoppa.

Med tanke på smittläget får man ha med max en medhjälpare och vi uppmanar tyvärr publiken att stanna hemma.