Ridläger sommaren 2019

ÅRE RIDKLUBBS RIDLÄGER 2019 PÅ ÅRE HÄSTSPORTARENA

Nu kan du anmäla dig till sommarens ridläger. Nedan kan du läsa vilket ridläger som passar dig bäst och anmäl dig genom att maila vilket ridläger, namn, adress, telefonnummer och ålder på ryttaren. Välkommen med din anmälan!

Ridläger 1 Dagläger 16-20 juni Tider 09.00-16.00. FULLT! På detta läger får du träna på dressyr, hoppning, rida barbacka och du får din ”egen” häst att sköta om och rida. Det är två ridpass per dag eller ett längre ridpass. Förutom ridning kommer det bli en hel del stallpyssel, kamratskap och många hästtimmar. Ridlägret avslutas med en uppvisning för nära och kära. Eleven skall behärska lättridning samt provat galopp. Pris 3300kr/deltagare varav 500kr erläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla deltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Eleven tar med egen lunch och vi står för fika.

Ridläger 2 Kvällsläger 17-20 juni Tider 17.00-21.00. Ett intensivläger som riktar sig vuxen/ungdom som vill förfina och utveckla sin ridning och rid kunskap tillsammans med likasinnade. Varje kväll innehåller ett ridpass och ett teoripass. Detta läger har endast 4 platser. Du ska behärska hästen i alla gångarter. Pris 2800kr/deltagare varav 500kr erläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla deltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Fika ingår.

Ridläger 3 Dagläger 24-28 juni Tider 09.00-16.00. FULLT På detta läger får du träna på dressyr, hoppning, rida barbacka och du får din ”egen” häst att sköta om och rida. Det är två ridpass per dag eller ett längre ridpass. Förutom ridning kommer det bli en hel del stallpyssel, kamratskap och många hästtimmar. Ridlägret avslutas med en uppvisning för nära och kära. Eleven skall behärska lättridning samt provat galopp. Pris 3300kr/deltagare varav 500kr erläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla deltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Eleven tar med egen lunch och vi står för fika.

Ridläger 4 Kvällsläger 24-27 juni Tider 17.00-21.00.Ett intensivläger som riktar sig vuxen/ungdom som vill förfina och utveckla sin ridning och rid kunskap tillsammans med likasinnade. Varje kväll innehåller ett ridpass och ett teoripass. Detta läger har endast 4 platser. Du ska behärska hästen i alla gångarter. Pris 2800kr/deltagare varav 500kr erläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla deltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Fika ingår.

Ridläger 5 Hoppspecial 1-5 juli Tider 09.00-16.00.På ÅRK´s hoppläger inriktar man sig lite extra. Men du får även möjlighet att prova på gymkhana och andra roliga ridlägersaktiviteter. Du får en ”egen häst” att sköta om och rida. Det är två ridpass per dag alternativt ett längre ridpass. Förutom ridning så ingår en hel del stallpyssel, kamratskap och många hästtimmar. Ridlägret avslutas med en uppvisning för föräldrar, syskon samt nära och kära. Eleven skall behärska tempoväxlingar och kunna hoppa flera hinder i följd i galopp. Pris 3300kr/deltagare varav 500kr erläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla deltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Eleven tar med egen lunch och vi står för fika.

Ridläger 6 Halvdagsläger 22-26 juli Tider 09.00-12.00. FULLT!  På våra halvdagsläger får man chansen att umgås med hästar i en härlig lägermiljö på Åre Ridklubb. Varje dag är det ett ridpass med olika inriktning. Det finns även tid till massor med stallpyssel och du får lära dig mer om hästar tillsammans med andra. Inga förkunskaper krävs. Pris 1800 kr/deltagare varav 500 kr avläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla lägerdeltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019.

Ridläger 8 Dagläger 29 juli-2 augusti Tider 09.00-16.00. FULLT.På ridlägret får du träna på dressyr, hoppning, barbacka ridning, gymkhana mm Du får en ”egen häst” att sköta om och rida. Det är två ridpass per dag alternativt ett längre ridpass. Förutom ridning så ingår en hel del stallpyssel, kamratskap och många hästtimmar. Ridlägret avslutas med en uppvisning för föräldrar, syskon samt nära och kära. Eleven skall behärska lättridning samt provat galopp. Pris 3300 kr/deltagare varav 500 kr avläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla lägerdeltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Eleven tar själv med lunch, vi bjuder på fika.

Ridläger 9 Hoppspecial 2, 5-9 augusti Tider 09.00-16.00.  PLATS LEDIG På ÅRK´s hoppläger inriktar man sig lite extra. Men du får även möjlighet att prova på gymkhana och andra roliga ridlägeraktiviteter. Du får en ”egen häst” att sköta om och rida. Det är två ridpass per dag alternativt ett längre ridpass. Förutom ridning så ingår en hel del stallpyssel, kamratskap och många hästtimmar. Ridlägret avslutas med en uppvisning för föräldrar, syskon samt nära och kära. Eleven skall behärska tempoväxlingar och kunna hoppa flera hinder i följd i galopp. Pris 3300kr/deltagare varav 500kr erläggs i anmälningsavgift i samband med att du fått din plats bekräftad. Alla deltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Eleven tar med egen lunch och vi står för fika.

Hur anmäler man sig? Maila till info@areridklubb.se till vilket läger, namn, adress, telefonnummer och ålder på ryttaren. När du fått din plats bekräftad på mail betalas anmälningsavgiften på 500kr. Resterande belopp betalas in senast 31 maj och alla lägerdeltagare skall ha betalt medlemsavgift i Åre Ridklubb för året 2019. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela lägeravgiften.

Hoppas vi ses i sommar!

Ridläger 2019