ÅRE RIDKLUBB SÖKER VERKSAMHETSCHEF

Rollen och vad vi söker
Som verksamhetschef ansvarar du tillsammans med engagerade medarbetare, medlemmar och styrelse för att driva och utveckla hela vår verksamhet. För att lyckas i rollen tror vi att du har gedigen hästkunskap, dokumenterad god ledarerfarenhet, god ekonomisk förståelse och brinner för verksamhetsutveckling och att driva och söka projekt samt inte minst få alla med på tåget.
Du har goda kunskaper i Office 365, Fortnox, Idrottonline då det är en viktig del av vårt nya arbetssätt och vår digitala utveckling. Du har även kunskaper och intresse för olika sociala medier och kanaler där du driver och ökar vår synlighet.
Då rollen innebär externa kontakter med Åre kommun, Jämtlands gymnasieskola, finansiärer, leverantörer, ideella krafter, sponsorer och andra intressenter är det viktigt att du är affärsmässig, kommunikativ och driven. Minst B-körkort är ett krav.
Som verksamhetschef är du ansvarig för personal, ridskoleverksamhet, projekt, anläggning och övrig verksamhet, inklusive föreningens lönsamhet.
Arbetet är omväxlande och uppgifterna kan till viss del anpassas efter den sökandes meriter, önskemål och möjligheter.
Du rapporterar direkt till en engagerad styrelse.

Omfattning och villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% varav 50% är en projektanställning som löper till 30 juni 2022. Vi tillämpar sex månaders provanställning samt erbjuder lön och övriga villkor enligt gällande kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse.

Om Åre Ridklubb
Åre Ridklubb är en ideell förening och medlem i Svenska Ridsportförbundet med ett fantastiskt läge några kilometer öster om Åre by. Vi har ett modernt stall för 27 hästar, uteridbana, ridvägar samt en naturbana och under hösten blir vårt efterlängtade ridhus klart.
Vår verksamhet består av ridning för alla åldrar från nybörjare till mer vana ryttare. Hästarna är främst ponnys av olika kategorier även ett fåtal stora hästar finns. Vi erbjuder träningar och lektionsgrupper för dig med egen häst.

Ett stall för alla
Åre ridklubb vill att alla ska få vara i stallet utifrån sina egna förutsättningar. Att utveckla verksamheten för personer med funktionsvariationer och personer med psykisk ohälsa breddar klubbens målgrupp. Vår värdegrund genomsyras av ledorden ansvar, respekt, engagemang, glädje, inkluderande och tillsammans. Därför är inkluderande av alla i samhället en självklarhet för vår verksamhet.

Så söker du
Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför du bör skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 september 2021, till ansokan@areridklubb.se
För frågor, kontakta kassör Andreas Richter på ovanstående e-postadress
Varmt välkommen med din ansökan.