Meny Stäng

Medlemskap i ÅRK

Att bidra som medlem

Det är medlemmarna som är Åre Ridklubb, dvs som medlem i en ideell förening är man också ägare i föreningen. För att ha en trevlig stämning och hålla så låga ridpriser som möjligt är det viktigt att så många medlemmar som möjligt engagerar sig i föreningens arbete. Tillsammans skapar vi med vårt engagemang och intresse en framgångsrik ridklubb.
Mycket av Åre Ridklubbs arbete sker ideellt och vår förening behöver ideella krafter. Som medlem är du och din familj alltid välkommen att hjälpa till. T ex:

– Vi har gemensamma städdagar ett par gånger per år, då vi utför mindre reparationer & underhåll, röjning och storstädning – ju fler som är med, desto lättare går arbetet.
– I samband med tävlingar eller andra gemensamma aktiviteter behövs också frivilliga.

Information om detta sker här på hemsidan, eller via idrott online som sms eller via mail. Följ gärna oss på facebook och Instagram också så får ni uppdateringar om hästarna, tips & råd i stallet, tävlingar och mycket annat kul.

Medlemskap

Du som vill bli medlem i Åre Ridklubb betalar in medlemsavgiften på bankgiro 344-2381 eller via Swish 1231615137.

Maila samtidigt in uppgifter om namn, adress, mobilnummer, mailadress och personnummer (inkl 4 sista siffrorna) till info@areridklubb.se

Medlemsavgift 2022:

  • 400 kr för senior
  • 280 kr för junior (upp t.o.m. det år ungdomarna fyller 19 år)
  • 800 kr för familjemedlemskap (familjemedlemmar, max 4 personer). Önskar man
    detta medlemskap så meddelar man till info@areridklubb.se.

Alla som rider på Åre Ridklubb samt nyttjar ridbanorna ska vara medlem i föreningen. Medlemskapet gäller per kalenderår, januari-december.

Som medlem i ÅRK är du olycksfallsförsäkrad. Försäkringen gäller både när du deltar i aktiviteter som klubben anordnar och när du reser till och från aktiviteterna.

Dessutom får du medlemstidningen Häst & Ryttare via Svenska Ridsportförbundet. Som medlem är  du också försäkrad läs mer här:

Idrottsförsäkringar Ridsportsförbundet – Folksam

Olycksfallsförsäkring (ridsport.se)

S12652_20-01 Försäkringsinfo2020

ÅRK´s vänner

För dig som vill stötta oss men inte nödvändigtvis vill bli medlem så har vi istället ÅRK´s vänner – där du med valfritt belopp (över 200:-) enkelt kan stötta oss finansiellt. Förutom att du på så sätt möjliggör till vår verksamhets utveckling så får du också en ÅRK dekal.

GDPR

Här är hur vi hanterar dina personuppgifter.
Hantering personuppgifter enligt GDPR – ÅRK