Information från ridskolan

Välkomna till höstterminen 2021!

Alla grupper starta sin ridning under v.34 med början på måndagen den 23 augusti.

Vi startar höstterminen med nya tag och vi har många fyrbenta kollegor som är sugna på att få börja jobba igen. Vi behåller fortsatt några restriktioner till följd av Coronapandemin:

– Ingen omklädning på ridskolan.
– Klubbrummet är stängt tillsvidare.
– I sadelkammaren är vi max två åt gången (såklart får förälder medfölja om ryttaren är liten och behöver hjälp)
– Max en medföljande person/ryttare
– Vi ber målsman att närvara för att kunna hjälpa den ryttare som behöver vid uppsittning så att personalen kan hålla sig på rekommenderat avstånd.
– Ridande på dagens näst sista lektion tar in sina hästar i stallet och börjar släppa ut de som ska ut för natten.
– Ridande på dagens sista lektion får, pga det låga antalet ridande, göra iordning sina hästar själva och följer givetvis de coronaanpassade restriktionerna med max två personer i sadelkammaren osv.

Varmt välkomna tillbaka till en ny termin på Åre Ridklubb!