Ponnyridning

kl 16.00

Max 7 st /grupp

INFORMATION OM PONNYRIDNINGEN
30 minuters lärarlett ridpass för barn och nybörjare som vill prova på att rida. Vi har ingen åldersgräns nedåt men barnet skall kunna sitta själv på hästen och en vuxen behöver vara med för att leda. Hjälm och skyddsväst finns att låna på plats.

PRIS, ANMÄLAN OCH BETALNINGSINFORMATION
Anmälan till info@areridklubb.se med namn, personnummer och mobilnummer.
160 kr/ridpass 30 min med ridlärare
Ni betalar på plats –  Swish 1231615137   märk med ”ponnyridning”, uppvisas i samband med ankomst.

VIKTIG
Var på plats senast 15 min innan aktuell ridtid.

BOKA PONNYRIDNING TILL EVENT ELLER FÖRETAGSARRANGEMANG

Har du något event med ditt företag kan vi komma till er med våra mindre hästar och ha ridning för barn på lämplig och säker plats. Vi tar betalt per timme och minimum 3 timmar. Skicka din förfrågan till info@areridklubb.se för prisförslag.

Detta är uppdrag vi tar på oss om det finns utrymme i verksamheten den tidpunkt förfrågan gäller.

PONNYRIDNING – Anordnas främst under skollov, se lovaktiviteter inför kommande lov.