RIDLÄRARE SÖKES VT-23

Dela den här posten...

Är du en ridlärare som älskar fjällen?

Då har vi det perfekta jobbet för dig.

 

Åre Ridklubb är en ideell förening och medlem i Svenska Ridsportförbundet med ett fantastiskt läge några kilometer öster om Åre by. Vi har ett modernt stall för 27 hästar, ridhus, uteridbana, ridvägar samt en enklare naturbana.

Ridskolan ligger med en vacker utsikt över fjällvärlden och skidbackarna i Åre och vi kan erbjuda den bästa av två världar, hästar och fjälliv!

Vår verksamhet består av ridning för alla åldrar från nybörjare till mer vana ryttare. Vår största målgrupp är barn och ungdomar men erbjuder även ridning för vuxna. Vi har idag 14 hästar som främst är ponnys av olika kategorier men även ett fåtal stora hästar finns. Vi erbjuder även träningar och lektionsgrupper för ryttare med egen häst.

Meriterande om du har ridlärarutbildning (SRL) eller motsvarande för att komplettera vårt team. Du är ett gott föredöme för våra elever och sätter hästarnas välmående i fokus samt ser ridskolan som en mötesplats där alla är välkomna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad med ansvarskänsla, har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta. Du ska tycka om att undervisa på ett pedagogiskt sätt och arbeta tillsammans med barn, ungdomar samt vuxna.

Tjänsten innefattar mest lektionsverksamhet men kan ibland även innebära viss stall och hästskötsel. Sedan tycker vi det är extra kul om du vill vara med och utveckla verksamheten, kommer med nya idéer och vill vara med och driva olika projekt och aktiviteter.
Tillträde enligt överenskommelse och lön enligt avtal.
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in CV samt personligt brev till:
Varmt välkommen med din ansökan!

 

MER FRÅN AKTUELLT...