RIDLÄRARTJÄNST LEDIG INFÖR HÖSTTERMIN 2021

RIDLÄRARE SÖKES TILL TERMIN START

Åre Ridklubb är en ideell förening och medlem i Svenska Ridsportförbundet med ett fantastiskt läge några kilometer öster om Åre by. Vi har ett modernt stall för 27 hästar, uteridbana, ridvägar samt en naturbana och under hösten blir vårt efterlängtade ridhus klart.

Ridskolan ligger med en vacker utsikt över fjällvärlden och skidbackarna i Åre och vi kan erbjuda den bästa av två världar, hästar och fjälliv!

Vår verksamhet består av ridning för alla åldrar från nybörjare till mer vana ryttare. Hästarna är främst ponnys av olika kategorier. Även ett fåtal stora hästar finns. Vi erbjuder även träningar och lektionsgrupper för dig med egen häst.

Vi ser gärna att du har lägst svensk Ridlärare I (SRL 1) eller motsvarande för att komplettera vårt team. Du är ett gott föredöme för våra elever och sätter hästarnas välmående i fokus samt ser ridskolan som en mötesplats där alla är välkomna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad med ansvarskänsla, har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta. Du ska tycka om att undervisa på ett pedagogiskt sätt och arbeta tillsammans med barn, ungdomar samt vuxna.

Tillträde enligt överenskommelse och lön enligt avtal.
Omfattning 50-80% tjänst möjlighet finns till uppstallning av egen häst-ponny på anläggningen.
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in CV samt personligt brev till