TRIVSEL OCH EVENTGRUPPEN ÅRE RIDKLUBB

Dela den här posten...

TRIVSEL OCH EVENTGRUPPEN
Åre Ridklubb har genom åren genomfört många inkomstbringande event både på klubben och ute i länet, och det vill vi fortsätta med. Vi behöver fler som ansvarar för denna grupp och som sammankallar, skapar nya event och finns på plats när vi har tex tävlingar, öppet hus eller liknande.

Vid tävlingar på klubben ansvarar “Trivsel och eventgruppen” att det finns en servering på plats. Här kan många av klubbens medlemmar och även nära och kära hjälpa till. Många små insatser av flera blir det väldigt bra. Man får vid dessa tillfällen direktiv från tävlingssektionen. Ibland behövs kanske bara lite fika och när det är många startande brukar vi tända grillen och servera mat.

Trivsel och eventgruppen kommer även att ansvara för försäljning av klubbkläder, lotterier, åka på uppdrag som inbringar pengar till klubben och sammankalla till tex skräpstädning i skidbackarna på våren. Det finns mycket vi kan göra för att få in pengar till vårat planerade ridhus. Du har kanske en egen ide som du kan var med och genomföra för klubben.

Att vara delaktig  för Trivsel och eventgruppen innebär inte att man måste vara med på allt som utförs utan se till att det blir utfört. Fler som är med i gruppen blir det lättsamt för alla, och väldigt roligt när slantar trillar in till klubben.

Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer om Trivsel och eventgruppen hör av dig till Jeanette “Champa” Åslund på tel 070-650 92 81 alt
maila till areridklubb@gmail.com

All trivsel och eventarrangemang görs på ideell basis för klubben.

Trivsel och eventgruppen har ponnyridning vid målet på Skutskjutet! 

MER FRÅN AKTUELLT...