VÅRTERMINEN -23

Dela den här posten...

Välkommen till vårterminen på Åre Ridklubb!

Terminen startar måndagen den 9 januari för alla grupper och pågår till och med torsdag 15 juni 2023. Ingen ridning röda helgdagar. Sista datum för att avanmäla sin plats i ridgrupp är 30 Nov, annars faktureras vårterminen som vanligt.

Alla grupper följer en terminsplan som gör att vi får en jämn och skonsam belastning på våra hästar. Terminen erbjuder en blandning av dressyr, markarbete, hoppning, uteritt och teori samt teoriveckan v 9. Er ridlärare gör sen en planering för respektive grupp som matchar nivån för varje grupp och eleverna ska tydligt se vilka mål som ligger för gruppen under terminen.

Medlemskap: För att rida hos oss behöver du vara medlem i Åre Ridklubb.
Medlemskapet gäller per kalenderår. Avgifter per 2023:
● 280 kr för barn upp t.o.m. 18 år.
● 400 kr för senior, från året man fyller 19 år.
● 800 kr för familjemedlemskap (familjemedlemmar, max 4 personer). Önskar man detta medlemskap så meddelar man till info@areridklubb.se.

Prishöjningar drabbar tyvärr ridsporten och så även oss, Foder, el, transporter mm skenar iväg vilket gör att vi kommer behöva se över terminsavgiften.

Vi kommer inför vårterminen börja använda oss av ett nytt system som både förenklar administration för oss på Åre Ridklubb men det blir även en portal för ryttarna där man i förväg kan se tilldelad häst, sjukanmäla, ställa sig i kö anmäla sig till aktiviteter mm. Systemet heter Hippocrates så håll utkik efter mer information angående detta. Medlemsavgift och terminsavgift mailas ut via detta system.

Frånvaro: Om ni inte kan närvara på ridlektionen, meddela via sms på telefonnummer 072-243 08 35, senast kl 15.00 den aktuella dagen.

Stallvärd
Om du tycker att det är superroligt att hjälpa till i stallet och vid lektioner för de yngre ryttarna är det här något för dig! Stallvärdarna ser till att alla känner sig välkomna på Åre Ridklubb och är en viktig del av vår förening. Det är ett tillfälle för dig som vill spendera extra mycket tid med våra hästar och medlemmar på klubben. Målet är att ha två stallvärdar varje lektionsdag mellan 15.30-18.30.

För att bli stallvärd behöver du:
• Vara född 2011 eller tidigare
• Vara ridande medlem på klubben
• Säkert kunna leda en häst i skritt och trav
• Kunna sadla och tränsa utan hjälp
• Gilla att hjälpa andra

Vill du bli stallvärd eller har frågor om konceptet är du välkommen att kontakta info@areridklubb.se.

Varmt Välkommen till vårterminen på Åre Ridklubb!!

MER FRÅN AKTUELLT...