Vårutmaningen

Åre Ridklubb har bedrivit ridskoleverksamhet sedan 2007 och drivs till stor del ideellt. Ridskolan är öppen sju dagar i veckan och är en viktig mötesplats för Åredalens barn och ungdomar.

För att klubben ska kunna fortsätta satsa och utveckla verksamheten är sponsorer, såväl privatpersoner som företag, viktiga för oss. På så vis kan vi jobba vidare och att ge våra barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritid.

Från 9-30 maj pågår en ”vårutmaning” bland våra ridskoleelever, där de som hjälper till att få in sponsorer har chansen att vinna fina priser. Så passa på att stötta ditt barn, barnbarn, släkting eller kompis!

Bli sponsor som privatperson – så funkar det

  • Att bli sponsor som privatperson kostar 250 kr för 2022.
  • Som tack får du ett sponsordiplom via mail som du kan skriva ut och sätta upp hemma (mailadress uppger du till rideleven).
  • Swisha 250 kr till 123 161 51 37 och i meddelanderutan uppger du namnet på den ridelev som du stöttar i vårutmanigen.

Bli sponsor som företag – så funkar det

  • Att bli sponsor som företag kostar 3 000 kr för 2022.
  • som tack får man ett sponsordiplom via mail (du antecknar namn, organisationsnummer och mailadresser och lämnar till ridklubben).
  • Summan kan faktureras eller swishas till 123 161 51 37 och i meddelanderutan uppger sponsorn ditt namn – alltså den ridelev som säljer sponsorskapet. ÅRK kontaktar företaget vid fakturering.
  • Har du frågor? Kontakta oss på info@areridklubb.se

Info till våra ridelever

Var med i vårutmaningen – vinn en uteritt!

För att klubben ska kunna fortsätta satsa och utveckla verksamheten är sponsorer, såväl privatpersoner som företag, viktiga för oss. På så vis kan vi jobba vidare och att ge er, våra medlemmar, en aktiv och meningsfull fritid i stallet.

Istället för att sälja, bingolotter, toalettpapper eller kakor drar vi nu igång ”vårutmaningen” där ni kan hjälpa till att dra in nya sponsorer. Tävlingen pågår 9-30 maj och ni tävlar gruppvis – så peppa hela ridgruppen – ni har nämligen chansen att vinna en härlig uteritt och tårta!

Priser

  • Den grupp som dragit in flest privata sponsorskap vinner en uteritt och tårta för hela ridgruppen. Resultatet räknas på 5 pers i varje ridgrupp, eftersom alla grupper har olika många deltagare.
  • Den grupp som dragit in flest företagssponsorer vinner en uteritt och tårta för hela ridgruppen. Resultatet räknas på 5 pers i varje ridgrupp, eftersom alla grupper har olika många deltagare.
  • Bland alla som dragit in sponsorer lottas 3 fina priser ut.

Ladda ner infomaterial