Åre Ridklubbs klubbkläder

För att beställa våra klubbkläder, skicka ett mail till info@areridklubb.se märk ditt mail med ”Klubbkläder”, skriv vad du vill köpa samt vilken storlek. Betalning sker sedan via Swish eller inbetalning på vårt bankgiro.

Dunfodrad ridkappa från SKHOOP (ÅRK märket sitter på vänster arm) SLUTSÅLD

Softshelljacka
Beskrivning: Softshellmaterialets smidighet och låga vikt ger plaggen breda användningsområden och en lång säsong. Materialets vädertåliga egenskaper som kombinerats med en lätt vaddering gör att du kan vara aktiv utan att behöva ligga på gränsen till att frysa. Värmande handledsdamasker, avtagbar luva och många praktiska dragkedjeförsedda fickor, både in- och utvändigt.
Storlek: S-XXL  Begränsat antal kvar nu halva priset.
Pris: 700 kr NU 350 kr

ÅRK_softshelljacka ÅRK_softshelljackafram ÅRK_softshelljackabak

Softshellväst
Beskrivning: Väst i mjuk och stretchig softshellkvalitet. Materialet ger en bra kombination av slitstyrka, rörelsefrihet och bekvämlighet. Microfleecefodret ger plagget mjukhet och värme. Dubbla sidfickor, bröstficka och dragsko upptill. Material: Stickad stretchpolyester. AquaTex membran 5.000. Foder: Microfleece, 100% polyester.
Storlek: S-XXL (M slut i lager)
Pris: 450 kr NU 225 kr

ÅRK_softshellvästfram ÅRK_softshellvästbak