Att rida på ÅRK

ANMÄLAN, REGLER OCH VILLKOR
FÖR GRUPPRIDNINGEN

Vid all ridning på Åre Ridklubb används godkänd ridhjälm, ridväst (obligatoriskt upp till 18år) och stövlar med klack.

Lånehjälmar samt lånevästar finns på ridskolan.

All ridning sker utomhus – Kläder efter väder och vid varmt väder är t-tröja tillåtet.

Lektionstid
Du behöver vara på plats senast 15 minuter innan lektionens utsatta starttid. Kom ihåg att även avsätta tid efter lektionen för omhändertagande av häst samt persedlar..

Om väder/underlag inte tillåter ridning blir det istället teori.

Medlemskap
Medlemskap i ridklubben krävs för alla som deltar i gruppridning eller övrig verksamhet. Medlemsavgiften ingår ej i ordinarie ridavgift, utan betalas i förskott per kalenderår.

I samband med betalning; maila namn, adress, mobilnummer samt fullständigt personnummer till info@areridklubb.se.

Frånvaro
Om Du behöver vara borta från din ridlektion så meddelas detta via sms till nummer 072 – 2430835 senast kl 15.00 den aktuella dagen.

Vid långvariga fysiska förhinder att delta vid lektionsridning får du mot uppvisande av läkarintyg rida igen i annan passande grupp i mån av plats.  Igenridning görs inom aktuell termin.

Kontakta oss via info@areridklubb.se så hjälper vi Dig.

Om du inte kan nyttja en lektion återbetalas inga pengar.

Betalning
Rid- samt medlemsavgift betalas till bankgiro 344-2381 senast vid informerat sista datum.

Information om ridpriser hittar du här. Informationen kan komma att uppdateras inför varje termin. Önskar Du dela upp din ridavgift? Kontakta oss via info@areridklubb.se

Uppsägningstid
Uppsägning av lektionstid sker senast vid informerat datum inför varje ny termin. Uppsägning sker via mail till info@areridklubb.se och behöver innehålla namn samt ridgrupp.