Meny Stäng

Personal

Jeanette Åkerlöf
Verksamhetschef/ridlärare
jeanette@areridklubb.se

Älskar dressyr och hoppning lika mycket som att sitta stilla på hästryggen och blicka ut över fjället!
Det jag brinner mest för är att få dela känslan för hästen och lyckan i lärandet.
Utbildad via Strömsholm hela vägen från Hästskötarexamen till Svensk Ridlärare level III. Jag är också utbildad via Tränarprogrammet på Gymnastik och Idrottshögskolan i Stockholm för att öka min kunskap kring människans anatomi, fysiologi samt psykologi.


Cecilia Fendin
Ridlärare
info@areridklubb.se
Dressyrnörd och utbildad hos Grand-Prix-ryttaren Carlos Carneiro i USA. Drivit hästverksamhet på Österlen och varit beridare hos country stjärnan Shania Twain på Nya Zeeland. Brinner för att lära ut att ridning och hästhantering kan var mjuk, rolig och för alla.

 

Ida Lund
Ridlärare/hästskötare
info@areridklubb.se

Ida har alltid haft ett stort hästintresse och började på ridskola som 6-åring. Har hunnit tävla en del på ponny upp till LB både hoppning och dressyr och hann debutera på stor häst samt ta hästskötarexamen innan flyttlasset gick till Åre.  Misty är Idas favorit på ridskolan. På bilden med hästen Sirius som hon är medryttare på.

 


Cecilia Hammarfjäll
Häst och stallskötare vardagar
Cecilia började jobba på Åre Ridklubb 2011 och känner våra hästar bäst av alla. Även när Cecilia är ledig står det häst på schemat, där finns nordsvensken Ulvsås Roja. När hon inte är i stallet syns hon på fjället med sin hund Winston. Cecilia har hästskötarexamen.

Kristina Lundmark Bakken
Helgpersonal

Kristina jobbar på helgerna och tar hand om alla ridskolehästar. När hon inte är på gymnasiet i Järpen och pluggar fordon är hon i stallet med sina egna hästar. Kristina tränar och tävlar hoppning med sin D-ponny och storhäst i nivån LB/LA.