Meny Stäng

Personal


Karin Eklund

Vikarierande verksamhetschef och ridlärare
Born and raised Flyinge-tjej. Det var svårt att undvika att då bli hästtjej. Hade egna ponnys/hästar och tävlade frekvent i hoppning och fälttävlan. Jag hjälpte ibland till i tävlingsstall i Flyinge och följde då och då med min pappa på körtävlingar i Europa då han under några år var landslagskapten för fyrspannen. Under en del år har hästarna varit frånvarande i mitt liv men har nu kommit tillbaka. Flyttade till Åre med familjen för snart 9 år sedan och älskar skidåkningen och cyklingen som Åre erbjuder.

 

 

 

Lovisa Blidberg
Ridlärare

Jag heter Lovisa och jag har precis flyttat till Åre ifrån Göteborg för att jobba med alla er på Åre Ridklubb. Jag har ridit i hela mitt liv och tävlat i både hoppning och dressyr som jag gillar lika mycket. Jag är utbildad Svensk Ridlärare level 1 och jag har jobbat som ridinstruktör i både Göteborg och Jönköping. Jag pluggar dessutom mitt sista år på medie- och kommunikationsvetenskapliga linjen så det är jag som kommer att ha mycket ansvar över ÅRKs sociala medier.

 

 

Johanna Anstrell
Stallpersonal och ridlärare

Hej! Jag heter Johanna och jag har precis flyttat till Mörsil från Stockholm. Jag har ridit i hela mitt liv och alltid haft egen häst. Min häst som jag har nu heter Viento och vi tävlar en hel del dressyr. Jag har tävlat både i dressyr och hoppning men dressyr är det jag gillar mest. Jag är utbildad hästskötare och har även tappskokompetens.

 

 

 

 

Matilda Lundh
Ridlärare

Jag började rida på ridskola vid elva års ålder, skaffade första egna hästen vid femton och har därefter haft fokus på dressyr. Tre egna dressyrhästar har varit med genom åren och jag har tränat och utbildat upp till svår dressyr. Flyttade från Vaxholm till Åre 2019 med make, två barn och hund och har senaste året haft fullt fokus på att bygga hus i Duved. Barnens spirande intresse har tagit mig tillbaka till ridsporten. Jag håller lektioner på onsdagskvällar samt privatlektioner i dressyr.

 

Andreas Richter
Ridlärare

Klubbens andra skåning. Fick av någon anledning för mig att börja med ridning vid 10 års ålder och blev snabbt frälst. Tävlade i fälttävlan och hoppning fram tills jag var drygt 20 då allt med hästar avvecklades. Flyttade till Åre med familjen för 5 år sedan för skidåkningens skull men upptäckte att här finns så mycket mer och stannade. Blev engagerad i Åre Ridklubb och hästar igen när barnen började rida, sitter även med i styrelsen.

 

 

 

 

Cecilia Hammarfjäll
Häst och stallskötare vardagar

Cecilia började jobba på Åre Ridklubb 2011 och känner våra hästar bäst av alla. Även när Cecilia är ledig står det häst på schemat, där finns nordsvensken Ulvsås Roja. När hon inte är i stallet syns hon på fjället med sin hund Winston. Cecilia har hästskötarexamen.

 

Idun Edvardsson

Stallpersonal och ridlärare

Jag heter Idun och jag är utbildad hästskötare och har ridit nästan hela mitt liv. Jag älskar att jobba med både barn och hästar och jag har även varit med under större delen av Åre Ridklubbs utveckling. Jag jobbar på dagarna som hästskötare i stallet så jag känner hästarna superbra och kommer även ha några ridlektioner nu i höst.

 

 


Kristina Lundmark Bakken

Helgpersonal

Kristina jobbar på helgerna och tar hand om alla ridskolehästar. När hon inte är på gymnasiet i Järpen och pluggar fordon är hon i stallet med sina egna hästar. Kristina tränar och tävlar hoppning med sin D-ponny och storhäst i nivån LB/LA.