PERSONAL

Karin Eklund

VERKSAMHETSCHEF & RIDLÄRARE

Karin är en tvättäkta hästtjej från Flyinge. Innan hon började  jobba på Åre Ridklubb hade hon egna hästar/ponnys som hon tävlade i hoppning och fälttävlan. Karins pappa var landslagskapten för fyrspann vilket öppnade upp möjligheten för henne att kunna följa med i Europa på körtävlingar vilket varit väldigt givande. Karin flyttade till Åre tillsammans med sin familj för cirka 9 år sedan, bortsett från hästar älskar hon skidåkning och cykling som finns nära till hands när man bor i Åre. 

Lovisa Blidberg

RIDLÄRARE

Lovisa kommer från Göteborg och flyttade till Åre i augusti 2021 och har sedan dess jobbat på ridklubben. Lovisa är uppvuxen med hästar och har ridit i hela sitt liv, hon har tävlat i både hoppning och dressyr. Hon är utbildad Svensk Ridlärare level 1 och har tidigare arbetat som ridinstruktör på ridklubbar i både Göteborg och Jönköping där hon också läser sista året på medie – och kommunikationsvetenskapliga linjen på Jönköpings Universitet. 

Cecilia Fendin

RIDLÄRARE

Cecilia har en bakgrund av att driva eget unghäststall där hon ridit in och utbildat hästar till medelsvår inom dressyr. Hon är utbildad hos Grand Prix ryttaren Carlos Caneiro och har ett varmt hjärta för USAs metodik när det kommer till att förstå hästens beteende. Även arbetat som beridare på Nya Zeeland, Portugal och i Skåne. 

På Åre Ridklubb har hon lektioner på tisdagar på alla nivåer, juniorer till seniorer och tar även privatlektioner. 

Idun Edvardsson

STALLPERSONAL & RIDLÄRARE

Idun är utbildad hästskötare och har ridit nästan hela sitt liv. Hon älskar att jobba med barn och hästar och har varit med under stora delar av Åre Ridklubbs utveckling. På dagtid jobbar Idun som hästskötare och hon har även börjat leda några lektioner i veckan. 

Cecilia Hammarfjäll

HÄST- & STALLSKÖTARE

Cecilia är utbildad hästskötare och har jobbat på Åre Ridklubb sen 2011 och har en väldigt fin kontakt med alla hästar på klubben. Även på fritiden står det häst på schemat, hon har nämligen nordsvensken Ulvsås Roja som hon då rider. Om Cecilia inte är i stallet eller på hästryggen går det att hitta henne på fjället tillsammans med sin hund Winston. 

Kristina Lundmark Bakken

RIDLÄRARE

Kristina finns på plats i stallet under helgerna och tar hand om alla ridskolehästar. När Kristina inte jobbar pluggar hon fordon på gymnasiet i Järpen, men vid lediga dagar går det att hitta henne på ridklubben med sina egna hästar. Kristina tränar och tävlar hoppning med sin D-ponny och sin storhäst upp till LB/LA. 

Matilda Lundh

RIDLÄRARE

Matilda flyttade från Vaxholm upp till Åre 2019 tillsammans med sin make, två barn och hund. Under det senaste åren har fokus varit att bygga hus i Duved. Matilda började rida på ridskola vid elva års ålder och när hon var femton år skaffade hon sig sin första egna häst, efter det har fokus helt legat på dressyr som hon tävlat svår nivå i. 

Vill du bli en del i vårt gäng?

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan och berätta om dig själv. Vi letar dessutom alltid efter lämpliga vikarier både till stalltjänst och lektioner.