Partnererbjudanden

Är du intresserad av att bli partner till Åre Ridklubb finns alla möjligheter till bra samarbeten!

Visst Du att forskning visar att hästsport och stallmiljö utvecklar framtidens ledare och att en majoritet av kvinnliga chefer har just den bakgrunden? Genom att bli partner med oss kan du bidra till att fler ges den möjligheten, något som Åre och säkert ditt företag kommer tjäna på!

ÅRK´s vänner

För dig, oavsett juridisk form, som vill stötta oss med valfritt belopp för den goda saken (minimum 200:-).

• Dekal med vår logotyp och texten kopplad till ÅRKs vänner.

PONNYPARTNER
Ni stödjer med 6 000 kr per år – ni syns med er logotype på:

• partnertavla vid stallet
  • areridklubb.se – med länk till er hemsida
  • ÅRKs nyhetsbrev som går till våra ridelever, medlemmar, partners, leverantörer och andra intressenter
  • tackannonser i Årebladet

STORHÄSTSPARTNER
Ni stödjer med 10 000 kr per år – ni syns med er logotype på:

• egen skylt vid ridbanan, ca 2 x 1 m
  • partnertavla vid infarten till stallet
  • areridklubb.se – med länk till er hemsida
  • tackannonser i Årebladet

SAMARBETSPARTNERS

Många av våra partnerskap bygger på skräddarsydda samarbeten som båda sidor har stor nytta av. Kontakta oss så kan vi se vad som passar just vårt samarbete. Som ideell förening som utvecklas i snabb takt har vi behov av olika typer av spetskompetenser och stöd kring vår utveckling. I vår tur kan vi istället erbjuda en annorlunda konferensmiljö för Er, aktiviteter med häst och andra typer av kompetenser inom vårt område.

Vill ni bli partner till Åre Ridklubb eller vill veta mera så mailar ni info@areridklubb.se .

Välkommen som partner till Åre Ridklubb!