Våra hästar – SIDAN UNDER UPPDATERING

Merlin

Jag är en shetlandsponny och heter Linhagens Merlin men jag har förärat mig smeknamnet Mulle. Det fick jag för att jag är riktigt busig. Jag älskar att hitta på hyss och rymmer gärna ur hagen när det blir lite tråkigt. Då rymmer jag in till de andra hästarna i de andra hagarna. Allt för att sätta lite sprätt på livet.
Jag föddes den 27 april 2003. Jag är en A-ponny.
Jag fullkomligt älskar att bli körd och att hoppa. Jag är ganska bra på dressyr med och går gärna i form bara ryttaren håller om mig.
När vi är på uteritt har jag inga problem med att hänga med de stora hästarna.

 

Tindra

Jag är en ölandsponny som heter Tindra och jag föddes 2005. Jag är en B-ponny. När jag kom till ridskolan kände jag mig retad för att jag är cremello, dvs jag är vit med rosa hud och blå ögon. Nu trivs jag bra med mina kompisar som inte retar mig längre. Jag tycker det är väldigt kul att arbeta på lektionerna. Det är väldigt skoj att åka på träningar och på hopptävlingar. Det finns så mycket att titta på.

 

 

Patch Work Boy

Jag heter Patch Work Boy men jag kallas för Patch. Jag föddes 2004 på Irland. Jag är en C-ponny som älskar att arbeta.
Jag är bra på att hoppning och dressyr men jag tycker det är lite tråkigt när hindren är lite låga. Jag tycker om att bli ompysslad, står alltid stilla och njuter av kärleken jag får. Ibland när vi är på uteritt kan jag bli lite stark för jag tycker det är så roligt att springa ikapp.

BROKEN Zack

Zack är en arbetsvillig och himla snäll D-ponny som alltid vill och försöker göra rätt. Zack är en cool kille och bryr sig sällan om traktorer, bilar eller höga ljud. Han skulle aldrig göra något dumt med flit och om du går in i hans hage är chansen stor att han genast kommer fram och vill hälsa. Zack tycker att vissa saker är lite svåra eftersom han fortfarande är ganska ung men han lär sig hela tiden.

Misty

Misty är en tjusig D-ponny som tidigare har bott i Kramfors. Misty är ett bestämt och socialt sto med många fina kvaliteter. Hon tycker däremot inte så mycket om pannlampor. Dessutom tycker hon att det är lite kallt här i Åre ibland och får ha extra täcke på sig. Misty har tidigare provat att bli riden av ryttare med olika funktionshinder och då visat att hon kan vara en riktig klippa.

 

Nobody knows NOA

Noa är en Connemara och 160cm i mankhöjd. Noas mamma importerades från Irland men man hade ingen aning om att stoet hade ett föl i magen där av namnet ”Nobody knows”.

ICAs Filur

Werona

Musse

Werséns Five

Eddie