Stallvärdar

Våra stallvärdar finns i stallet för att hjälpa till vid ridlektioner samt med stall- och hästskötsel. Stallvärdarna är otroligt värdefulla och viktiga för vår verksamhet och de är goda förebilder för ridklubbens yngre ryttare. De känns igen på sina västar med ”STALLVÄRD” textat på. Be dem gärna om hjälp! De svara gärna på dina frågor och hjälper dig i stallet.

Vad gör en stallvärd?
En stallvärd hjälper till på ridskolan minst en dag i veckan (förutom den dag man rider på) i ca 4 timmar. En stallvärds främsta uppgift är att stötta övriga lektionsryttarna vid iordningsställande av hästar inför och efter lektion samt hjälpa till med övrig häst- och stallskötsel. De är också en hjälpande hand till föräldrar när kunskapen tryter, och finns med på de ridlektioner då ridinstruktören behöver hjälp. Stallvärdarna hjälper även till under helg-ponnyridningen samt när vi har bokningar av ponnyridning vid olika events.

Vem kan bli stallvärd?
När man rider på ridskolan, klarar att hantera alla hästar i stallet på ett bra sätt och fyller 12 år under innevarande år kan man bli stallvärd på Åre Ridklubb. Fyller du 10 år under innevarande år kan du bli mini-stallvärd.

Vad får stallvärdarna av Åre Ridklubb?
För denna insats får stallvärdarna:
• delta på uteritter när tillfälle ges(gratis).
• förtur att välja häst vid tävlingar på Åre Ridklubb.
• åka på tävlingar och kurser utanför Åre Ridklubb.

Frågor?
Har du frågor som rör stallvärdarna eller vill du bli stallvärd?
Kontakta oss.

Just nu har vi följande stallvärdar, och mini-stallvärdar:

Stallvärdar:

Agnes Lindberg