Clinic med Jan Persson.

När

29 februari, 2024    
19:00 - 21:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Åre Ridklubb
Svedje 723, Åre, Jämtland, 83752

Clininc med Jan Persson.
Välkommen att slå dig ner i vårt varma ridhus och tanka kunskap när Jan persson lär oss om hur vi bygger mjuka, följsamma och hållbara hästar. Under denna clinic kommer vi be tre ekipage frå olika discipliner prova samma övningar. Jan själv kommer sitta på en av sina reininghästar. Jan får sällskap av Ayleen Skott med på sitt halvblod som till vardags tävlar i hoppning. Vår egen instruktör Jeanette Åkerström kommer delta med ridskolans Zack. Det blir en spännande kväll med garanterad underhållning i hästväg.

Vem är Jan Persson?
Jan och Åsa driver en fin hästgård i Häljesund, mittemellan Åre och Östersund. Där erbjuder de lektioner i hästträning för de med egna hästar, westernridskola på gårdens hästar, anpassade event, clinics och mycket mer. På gården bor ett 20-tal amerikanska quarterhästar som används till Jans tävlingskarriär i westerngrenen reining och i verksamheten på gården. Jan  är mångfaldig Norrlandsmästare inom westernridning och tävlar på SM-nivå.

Denna Clinic är en del av vår teorivecka och är gratis för alla våra ridande elever som bokar sin plats via hippocrates. Deltagare utifrån är välkommen att boka sin plats nedan och betala den via vår swish: 123 161 51 37. Betalning görs i samaband med bokning.

Välkomna !

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.