SPORTLOVSDRESSYREN – Alla kan vara med!

När

4 mars, 2023    
12:00 - 16:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Åre Ridklubb
Svedje 723, Åre, Jämtland, 83752

Event Type

Starta sportlovet med en dressyrtävling

 

Den här tävlingen kan ALLA vara med på. Våra medlemmar får möjligheten att “prova på att tävla” på en enkel nivå. Du lånar häst/ponny hos oss eller tar med egen häst. Du får testa att rida ett dressyrprogram där dressyrdomaren Madeleine Börjeflo bedömer din ritt, efter din ritt får du muntlig feedback och du får rida om vissa partier, du får även ett skriftligt protokoll samt rosett:

Klass 1: LD:1 2011, program i skritt och trav öppen för alla
Klass 2: LD:4 2011,
program i skritt och trav, volt och serpentin öppen för alla
Klass 3: LC:1 2015,
program i alla gångarter, öppen för fodervärd samt privathäst/ponny
Klass 4: LB:1 2019,
öppen för fodervärd samt privathäst/ponny
Klass 5: LA:1 2017,
öppen för privathäst/ponny

Bana 20 m x 40 m

Programprotokoll hittar ni här: LD och LC-LA

Önskar man ha ledare med på banan går detta bra i klass 1, så ta med en bra ledare med snabba skor. Klass 2 – 5 ska man kunna rida självständigt.

I anmälan anger du önskan av häst (3 st).

Kostnad:
200 kr i startavgift/klass
Hyra av häst 100 kr
Alla avgifter swishas till 123 161 51 37

Ridklubben förbehåller sig rätten att sätta häst. Eleven får i första hand endast anmäla sig till en start. Detta för att bereda plats för så många som möjligt. Om det efter anmälningstidens utgång finns platser kvar, kan det finnas möjlighet till ytterligare starter. Intresse för att rida fler än en gång anmäls innan anmälningstidens utgång.

Om domaren för dagen: Madeleine Börjeflo,har hållit på med häst i ca 50 år. Har tävlat och utbildat häst upp till St.George. Även tävlat hoppning ponny och häst upp i 1,20 klasser i unga år har även gått ponnytravskola. Är utbildad MSV:C dressyrdomare och Överdomare i dressyr.

Anmälan
Sista dag för anmälan, strykningar och ändring av klass 1 mars.
Anmälan är bindande.
Startlistor sätts upp i stallet fredag 3 mars.

Tider: Samling kl 12:00 för att göra i ordning hästarna och bygga banan.

Vill du vara med på privathäst så går det bra, bara du kan försäkra att din häst är fullt frisk och är vaccinerad mot hästinfluensa.
Om man som privatryttare inte är medlem i ÅRK, får man starta på en aktivitet utan medlemskap. Görs fler starter under ett kalenderår är medlemskap obligatoriskt.

Funktionärer – Bästa medlemmar, för att vi ska kunna genomföra SPORTLOVSDRESSYREN så behöver vi ett gäng glada funktionärer som kan hjälpa till under några timmar och stötta våra glada ryttare, anmäl er till annakarin@areridklubb.se.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

ÅRE RIDKLUBB

 

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.