RIDLÄGER V.28 – UNGDOMAR 12ÅR OCH ÄLDRE.

När

8 juli, 2024 - 12 juli, 2024    
10:00 - 16:00

Bokningar

kr4 000,00 - kr4 800,00
Boka nu

Var

åre ridklubb
Svedje 723, Åre, Jämtland, 83593

Ridläger 2024

RIDLÄGER UNGDOMAR 12ÅR OCH ÄLDRE!

Äntligen är det dags att anmäla dig till sommarens ridläger på Åre Ridklubb. Denna sommar arrangerar vi 8 olika ridläger för olika åldrar och nivåer, för barn och vuna! Ta chansen och spendera  en del av sommarlovet med våra hästar i Åres vackra omgivning.


Innehåll:

Detta är ett ridläger för barn.  Man behöver kunna rida själv i skritt och trav för att delta på ridlägret.  Det bli mycket bus med fokus på hästar med två hästaktiviteter per dag. En aktivitet per dag innebär uppsutten träning så som ridning, voltige eller uteritt och en aktivitet om dagen är teorerisk, oftast genom praktiskt lärande. Genom lek så erbjuder vi teori, häst samt stallskötsel som en del av alla ridläger.

Tid: 09.00-16.00

Ridningen individanpassas i största möjliga mån.

Ridlägerdeltagaren tar själv med egen lunch och mellanmål, vi bjuder på frukt!

 

Anmälan ska innehålla namn, adress, email och telefonnummer till målsman, eventuella allergier, samt personnummer.

Bekräftelse: I samband med anmälan kommer mejl med bekräftelse. Övrig information hittar du här under viktig information.
Faktura skickas ut inom kort efter anmälan via HIPPOCRATES, viktigt att alla som deltar i våra aktivieter skaffar ett eget konto i hippocrates, detta får man hjälp med efter man anmält sig: Anmälningsavgift 2000:-  restrerande betalas senast 31 maj.
Anmälan är bindande. 

 

Pris:

4000:- för terminsryttare på Åre Ridklubb

4800:- för medlemmar som inte rider på ridskolan

 

Övrig info:

För att delta på våra ridläger krävs medlemskap i Åre Ridklubb, exkluderat i ridlägeravgiften. Se länk Medlemskap i ÅRK – Åre Ridklubb (areridklubb.se)

Till ridlägret är det klokt att ha med ombyteskläder för alla väder. Under raster kan det vara skönt att byta om till svalare/varmare kläder beroende på väder. Skor med klack behöver du ha själv. Både hjälm samt ridväst finns att låna på ridskolan. T-shirt med ärm som täcker axlar är godkänt att rida med i varmt väder. Vi rekommenderar alltid handskar för att slippa skavsår.

Lunch tas med av varje deltagare då vi inte har möjlighet att laga mat på anläggningen. Kylmöjligheter finns.

Viktig information:
Avanmälan: Från den dagen du anmäler dig till lägret har du 14 dagars ångerrätt. Anmälan är därefter bindande. Vid uppvisande av sjukintyg återbetalas anmälningsavgiften exkl. depositionsavgift. Skicka mail till info@areridklubb.se för att göra avanmälan.
Inställt läger: Om vi ställer in det läger som du har anmält till dig får du hela anmälningsavgiften åter.

Bokningar

Biljetter

Biljettyp Pris Platser
ELEV PÅ ÅRK kr4 000,00
EJ ELEV PÅ ÅRK kr4 800,00

Registreringsinformation

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.