RIDLÄGER V.27 – VUXENLÄGER.

När

4 juli, 2024 - 7 juli, 2024    
14:00 - 20:00

Bokningar

kr4 400,00 - kr5 200,00
Boka nu

Var

åre ridklubb
Svedje 723, Åre, Jämtland, 83593

Ridläger 2024

RIDLÄGER FÖR VUXNA!

Äntligen är det dags att anmäla dig till sommarens ridläger på Åre Ridklubb. Denna sommar arrangerar vi 8 olika ridläger för olika åldrar och nivåer, för barn och vuxna! Ta chansen och spendera några dagar av sommaren med våra hästar i Åres vackra omgivning.


Innehåll:

Detta är ett ridläger för våra vuxna ryttare från 18 år och uppåt.  Man behöver kunna hantera samtliga gångarter och hoppa enklare hinder. Det bli mycket skratt med fokus på häst minst ett ridpass  per dag så som ridning och utöver det massa andra roliga aktiviteter så som sitsträning, löshoppning, uteritt, om vädret tillåter så bad med hästarna i åresjön och massa annat roligt. Trots att timmarna går snabbt när man har roligt så kommer vi kombinera praktisk träning och teoretisk kunskap när den är som bäst.
Deltagarna tar med dig egen måltid, vi bjuder på fika och även lite extra lyx så som ost och kex med god dryck på sidan om, några härliga dagar att investera i sitt eget välmående helt enkelt.

Tid: 14.00-20.00

Ridningen individanpassas i största möjliga mån.

Anmälan ska innehålla namn, adress, email och telefonnummer, eventuella allergier, samt personnummer.

Bekräftelse: I samband med anmälan kommer mejl med bekräftelse. Övrig information hittar du här under viktig information.
Faktura skickas ut inom kort efter anmälan via HIPPOCRATES, viktigt att alla som deltar i våra aktivieter skaffar ett eget konto i hippocrates, detta får man hjälp med efter man anmält sig: Anmälningsavgift 2000:-  restrerande betalas senast 31 maj.
Anmälan är bindande. 

 

Pris:

4400:- för terminsryttare på Åre Ridklubb

5200:- för medlemmar som inte rider på ridskolan

 

Övrig info:

För att delta på våra ridläger krävs medlemskap i Åre Ridklubb, exkluderat i ridlägeravgiften. Se länk Medlemskap i ÅRK – Åre Ridklubb (areridklubb.se)

Till ridlägret är det klokt att ha med ombyteskläder för alla väder. Under raster kan det vara skönt att byta om till svalare/varmare kläder beroende på väder. Skor med klack behöver du ha själv. Både hjälm samt ridväst finns att låna på ridskolan. T-shirt med ärm som täcker axlar är godkänt att rida med i varmt väder. Vi rekommenderar alltid handskar för att slippa skavsår.

mat tas med av varje deltagare då vi inte har möjlighet att laga mat på anläggningen. Kylmöjligheter finns.

Viktig information:
Avanmälan: Från den dagen du anmäler dig till lägret har du 14 dagars ångerrätt. Anmälan är därefter bindande. Vid uppvisande av sjukintyg återbetalas anmälningsavgiften exkl. depositionsavgift. Skicka mail till info@areridklubb.se för att göra avanmälan.
Inställt läger: Om vi ställer in det läger som du har anmält till dig får du hela anmälningsavgiften åter.

Bokningar

Biljetter

Biljettyp Pris Platser
ELEV PÅ ÅRK kr4 400,00
EJ ELEV PÅ ÅRK kr5 200,00

Registreringsinformation

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.