RIDLÄGER V26 – UNICORN för dem minsta!

När

26 juni, 2023 - 30 juni, 2023    
10:00 - 16:00

Bokningar

kr3 000,00
Boka nu

Var

Åre Ridklubb
Svedje 723, Åre, Jämtland, 83752

Event Type

Ridläger 2024

UNICORN FÖR DEM MINSTA!

Äntligen är det dags att anmäla dig till sommarens ridläger på Åre Ridklubb. Denna sommar arrangerar vi 8 olika ridläger för olika åldrar och nivåer, för barn och vuna! Ta chansen och spendera 5 dagar av sommarlovet med våra hästar i Åres vackra omgivning.


Innehåll:

Unicorn är ett ridläger för våra minsta ryttare från sex år och uppåt.  Man behöver inte kunna rida själv utan får hjälp på v en ledare på ridlägret, vid behov. Det bli mycket bus med fokus på hästar och en hästaktivitet per dag så som ridning, voltige eller uteritt. Genom lek så erbjuder vi teori, häst samt stallskötsel.

Tid: 11.00-15.00

Ridningen individanpassas i största möjliga mån.

Ni tar själva med lunch, så bjuder vi på fika!

 

Anmälan ska innehålla namn, adress, email och telefonnummer till målsman, eventuella allergier, samt personnummer.

Bekräftelse: I samband med anmälan kommer mejl med bekräftelse. Övrig information hittar du här under viktig information.
Faktura skickas ut inom kort efter anmälan via HIPPOCRATES, viktigt att alla som deltar i våra aktivieter skaffar ett eget konto i hippocrates, detta får man hjälp med efter man anmält sig: Anmälningsavgift 1000:-  resterande betalas senast 31 maj.
Anmälan är bindande. 

 

Pris:

3000:- för terminsryttare på Åre Ridklubb

Hej 3800:- för medlemmar som inte rider på ridskolan

 

Övrig info:

För att delta på våra ridläger krävs medlemskap i Åre Ridklubb, exkluderat i ridlägeravgiften. Se länk Medlemskap i ÅRK – Åre Ridklubb (areridklubb.se)

Till ridlägret är det klokt att ha med ombyteskläder för alla väder. Under raster kan det vara skönt att byta om till svalare/varmare kläder beroende på väder. Skor med klack behöver du ha själv. Både hjälm samt ridväst finns att låna på ridskolan. T-shirt med ärm som täcker axlar är godkänt att rida med i varmt väder. Vi rekommenderar alltid handskar för att slippa skavsår.

Lunch tas med av varje deltagare då vi inte har möjlighet att laga mat på anläggningen. Kylmöjligheter finns.

Viktig information:
Avanmälan: Från den dagen du anmäler dig till lägret har du 14 dagars ångerrätt. Anmälan är därefter bindande. Vid uppvisande av sjukintyg återbetalas anmälningsavgiften exkl. depositionsavgift. Skicka mail till info@areridklubb.se för att göra avanmälan.
Inställt läger: Om vi ställer in det läger som du har anmält till dig får du hela anmälningsavgiften åter.

Bokningar

Biljetter

Biljettyp Pris Platser
Ridläger - terminsryttare
För den ryttare som rider på ÅRK under terminen
kr3 000,00

Registreringsinformation

Booking Summary

1
x Ridläger - terminsryttare
kr3 000,00
Totalpris
kr3 000,00